PrisPartner ska stötta sina kunder i deras bredbandsval

Uppdaterad

partnerskap

Bredbandsval.se och PrisPartner drar nu igång ett samarbete för att hjälpa företagskunder att hitta bästa möjliga bredbandslösning för sina kontor.

Bredband är en förutsättning för många företag och att få hjälp att exempelvis se vilka infrastrukturer som finns tillgängliga när man ska flytta in i en ny lokal ger möjligheta att komma igång snabbt med bredbandet och lägga energin på att sin verksamhet istället.

Bredbandsval.se för företag erbjuder idag en enkel och kostnadsfri samt opartisk tjänst för att hitta, jämföra och beställa företagsbredband. Genom att genomföra en sökning på företagets adress kan företagaren se vilka erbjudanden som finns för den enskilda firman, handelsbolaget eller aktiebolaget.

PrisPartner har 1000 medlemmar

PrisPartner har idag redan över tusen medlemmar som tillsammans faktiskt blir sett som ett miljardbolag där PrisPartner förhandlar fram kraftigt reducerade priser för alla medlemmar. Genom många samarbetspartners hjälper PrisPartner dig som kund att sänka kostnaderna på er verksamhets vardagliga utgifter.

Jämför bredband för företag

Sök direkt på din företagsadress för att jämföra bredband för företag och se vilka bredbandskapanjer som finns tillgängliga.