Nu kan du även jämföra bredband för företag på Bredbandsval.se

Uppdaterad

bredband företag

Bredbandsval.se har lanserat en helt ny tjänst som riktar sig till alla småföretagare i Sverige. Tjänsten, som är unik i sitt slag, ger företag möjlighet att enkelt och kostnadsfritt hitta, jämföra och beställa det bästa bredbandet för just deras verksamhet.

Efterfrågad tjänst bland företagarna

Pålitligt bredband är ett måste för de flesta företag idag men inte förens nu har det varit möjligt att enkelt jämföra bredbandstjänster för företag. Istället för att, som brukligt på företagsmarknaden, erbjuda en offerttjänst där operatörerna får konkurrera om företagskunderna och lämna offerter via tjänsten, har teamet på Bredbandsval.se valt att ta sin lösning längre.

Vi har, sedan lanseringen av Bredbandsval.se, frekvent blivit kontaktade av företagare som efter att ha jämfört och beställt bredband för sin privata bostad även vill se över bredbandet för sin firma. Därför har vi valt att utveckla Bredbandsval.se för företag, säger Alexander Widell, vd på Bredbandsval.se.

www.bredbandsval.se/företag behöver företagaren endast söka på företagets adress för att se dagsaktuella företagserbjudanden som finns på företagets adress. Beställningen görs, precis som i konsumenttjänsten, direkt på Bredbandsval.se, vilket snabbar upp och förenklar processen väsentligt. Dessutom tillkommer inga kostnader för företaget då Bredbandsval.se istället får betalt av operatörerna.

Onlineförsäljning av bredband mot företag är relativt nytt för operatörerna men vi har utgått från de hundratusentals små och medelstora företag som finns i landet och försökt bygga en tjänst som, precis som vår konsumenttjänst, gör det så enkelt som möjligt att beställa det bästa bredbandet.

Stort intresse från operatörerna

I den första versionen av företagstjänsten är det möjligt att jämföra och beställa företagsbredband från fem av de största bredbandsoperatörerna; A3, NetatOnce, Tele2, Telenor och Tre vilket innebär att tjänsten täcker behovet för såväl bredband via fiber som via kabel-tv, ADSL och mobilt bredband.

Det känns superkul att operatörerna visar sådant intresse. Operatörerna har sett vad vi gjort på konsumentsidan och ser såklart potentialen även på företagssidan. Vi vill ju bli det självklara valet när alla ska se över sitt bredband – även för företagare, säger Alexander Widell.

Inom det svenska näringslivet finns idag över 1 miljon företag, varav 99,9 procent är små och medelstora företag med mindre än 250 anställda. Bra bredband, oavsett om det är till kontoret, hemmakontoret eller lokalen, är ofta viktigt för att företagen överhuvudtaget ska kunna bedriva sin verksamhet.

Genom att erbjuda företagen ett kompetent, enkelt och objektivt verktyg som underlättar krångliga jämförelser och byten av bredband hoppas teamet på Bredbandsval.se att fler företagare ska hitta det bästa bredbandet för deras verksamhet.