Bredbandsval.se rankad av Deloitte som ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag!

Uppdaterad

Fast50 Deloittte 2022

Varje år rankar Deloitte de 50 snabbast växande teknikföretagen i Sverige i Technology Fast 50. Bredbandsval i Sverige AB har kvalificerat sig in på listan för 2022.

Så rankas bolagen i Technology Fast 50

Technology Fast 50 är en rankning som baseras på teknikföretagens genomsnittliga intäktsökning under en fyraårsperiod. Rankningen inkluderar såväl publika som privata bolag verksamma inom olika branscher i teknologisektorn. För att väljas ut måste företaget uppfylla en rad kriterier. Utöver att vara svenskt ska bolaget ha bedrivit verksamhet under de senaste fyra åren samt utvecklat teknik (eller en teknisk produkt) som bidrar till en väsentlig andel av företagets nettoomsättning.

Rankningen baseras på ett urval av SNI-koder med teknisk anknytning. Ökningen i nettoomsättning beräknas över de senaste fyra åren enligt tillgängliga årsredovisningar hos Bolagsverket per den 31 juli samt bolag som inkommit via nominering. Nettoomsättningen måste dessutom överstiga EUR 50 000 för basåret och EUR 1 000 000 för slutåret. Rankingen tar dock inte hänsyn till företagens finansiella situation eller lönsamhet.

Bredbandsval.se fortsätter att växa

Med vår egenutvecklade plattform för “open broadband” har vi, via vår egna bredbandsportal www.bredbandsval.se och partners, aktiverat över 100.000 bredbandskunder i Sverige. Säger Alexander Widell, VD på Bredbandsval.se.

Att kvalificera sig till en plats på listan är en stor ära för oss. Vi märker att bredband är en het fråga och något som man behöver hjälp med.

Karl Eckerlund, medgrundare Bredbandsval.se

Nu vill Bredbandsval.se fortsätta att utveckla sin tjänst för att hjälpa än fler konsumenter och företag att hitta rätt i bredbandsdjungeln.

Vi fortsätter växa, vilket är ett kvitto på att vår tjänst verkligen efterfrågas av såväl bredbandsoperatörerna som konsumenterna oavsett konjunkturläge.

Henrik Hansson, medgrundare Bredbandsval.se

Bredbandsmarknaden är komplex, men genom att använda vår tjänst blir det enkelt att hitta rätt bredband samtidigt som man sparar pengar, vilket känns extra relevant i dessa osäkra tider, avslutar Alexander Widell.

Om Sweden Technology Fast 50

Technology Fast 50 skapades redan 1995 av Deloitte i San José, i hjärtat av Silicon Valley i Kalifornien. Sedan dess har utmärkelsen fortsatt att spridas och fungerar idag som ett prestigefyllt erkännande av teknikföretagens framgångar. I Europa, Asien och Australien genomförs Fast 50-rankningar i över 20 länder/regioner. Större länder som USA arrangerar ett flertal regionala Fast 50-program.

I Sverige har rankningen genomförts sedan 2003. Listan inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik – från internet och datautrustning till Life Sciences. Rankningen baseras på företagens genomsnittliga intäktsökning under en fyraårsperiod. Läs mer om Sweden Technology Fast 50 här: https://www.fast50.se