Bredbandsval tillgängliggörs i ICA Spara-appen.

Uppdaterad

skärmdump

ICA har sedan länge haft en ICA Spara-app som hjälper konsumenter med sin privatekonomi. Appen hjälper dig att få koll på din vardag, allt för att du ska kunna få koll på din tid, ekonomi och även på miljön.

Bredbandsval.se nu med i appen!

Bredbandsval.se hittar du i menyn under "Vardag".


bredbandsval.se i ICA Spara-appen


I ett nästa steg kommer vi tillsammans med ICA integrera Bredbandsval.se helt i appen och låta ICAs kunder jämföra och beställa bredband direkt via appen.

Vad kan man annars göra i ICA Spara-appen?

I ICA Spara samlar du alla dina banker och transaktioner på ett ställe för att du ska få översikt på din ekonomi. Du kan kategorisera upp dina inköp och även få koll på ditt klimatavtryck.

Kategorier

ICA hjälper dig med att kategorisera dina transaktioner så att du kan följa hur du spenderar dina pengar varje månad. Det hjälper dig få koll på dina matvanor, vad du köper i butik eller äter ute på restaurang exempelvis.

Klimatavtryck

Appen ger dig en överblick över din matekonomi, hur du äter och var du handlar din mat. Är du också nyfiken på hur just din matkonsumtion påverkar klimatet så hittar du även den informationen.

Hur kommer jag igång med ICA Spara?

För att kunna använda ICA Spara behöver du ett mobilt BankID. Du måste också vara ICA-kortkund (har du ett ICA-kort så är du ICA-kortkund).