Bredbandsval.se hjälper Flyttsmarts kunder att skaffa bästa bredbandet

Uppdaterad

Flyttsmart

Varje år flyttar över 1 miljon svenskar. Flyttsmart riktar in sig på dessa för att hjälpa till med den tidskrävande och ibland lite tråkiga biten. Flyttsmart ger dig smarta förslag på elavtal, hemförsäkring och bredband etc. Men det stannar inte upp där, utan sen hjälper de till hela vägen: avslutar avtal, tecknar nya, sitter i telefonköer och ser till att checka av allt från flyttchecklistan. En smart flytt helt enkelt.

Tips! Vill du prova att använda flyttsmart så kan du använda koden ” VIPBBVAL” eller klicka på länken här.

Inom vilka områden får jag hjälp av Flyttsmart?

Flyttsmart hjälper dig med de mest akuta sakerna som du behöver fixa med inför flytten. De har vaskat fram de några utvalda leverantörer åt dig så att du enkelt kan välja och inte behöver sålla mellan 511 olika möjligheter.


Flyttsmart tjänster


Flytthjälp och städning

Flyttsmart hjälper dig snabbt och enkelt att anlita en professionell firma som kan hjälpa dig med både flytten och slutstädningen. Alla upphandlade partners har kollektivavtal, ansvarsförsäkring, kvalitetsgaranti och miljömärkta städmedel som ingår. Givetvis erbjuds 50% RUT-avdrag.

Elavtal

Nu när du ska flytta behöver du teckna två avtal olika typer av avtal; Ett elnätsavtal, det vill säga ledningarna fram till bostaden, och ett elhandelsavtal för den löpande förbrukningen av el. Flyttsmart hjälper dig att få bästa pris på ditt nya elavtal.

Bredband

Med hjälp av din nya adress letar Flyttsmart, i samarbete med oss på Bredbandsval.se, fram alternativ för ditt nya bredband. Du får också hjälp med att avsluta ditt nuvarande bredband - om du har något.

Hemförsäkring

Det är viktigt och nödvändigt att ha en hemförsäkring oavsett om du bor i en bostadsrätt, hyresrätt eller villa. Flyttsmart ser till att du blir rätt försäkrad inför din flytt.

Adressändring

En flyttanmälan görs för att myndigheter ska få korrekta uppgifter om var du bor. När du flyttar måste du göra en flyttanmälan hos skatteverket för att din folkbokföring ska stämma.

Ytterligare frågor?

Flyttsmart kunniga medarbetare hjälper dig gärna. Du når kundtjänst på telefon 08-12 00 88 22 vardagar 09.00-17.00.