Boappa - lös snacket med grannarna

Boappa-app

Är även du trött på lappar i brevlådan, tråkiga månadsmail från styrelsen och lokala Facebook-grupper som mest består av inlägg om bortsprungna katter? Du är inte ensam. Just därför har nära 3 000 bostadsrättsföreningar och samfälligheter valt en annan väg, de har valt Boappa - Sveriges populäraste boendeapp!

Istället för spretig kommunikation i flera olika kanaler så har dessa föreningar all information samlad på ett och samma ställe samtidigt som grannar kan chatta med varandra, boka tvättstugan digitalt och få notiser om allt som rör boendet och föreningen. Låter det smidigt, läs då vidare:

Boappa - appen som får grannskap att blomstra. Ladda ned appen

Knacka på dörren? Nej tack...

Att ta kontakt med sina grannar är inte helt enkelt. Det bär emot att knacka på dörren, det känns påträngande att ringa och en mailadress är långt ifrån lätt att leta rätt på. Därför används idag en uppsjö av olika kommunikationskanaler i bostadsrättsföreningar och samfälligheter, alla med ett och samma syfte - att skapa gemenskap grannarna emellan. Men tänk om det skulle gå att göra detta på ett tryggt sätt där bara föreningsmedlemmar fick tillträde till den digitala gruppen, där det var möjligt att också ta del av styrelsens annonseringar och utskick och där det samtidigt gick att hitta viktiga dokument om fastigheten. Tänk om det skulle vara en app som notifierade så fort något hände och som dessutom gjorde det möjligt att boka faciliteter och göra felanmälningar direkt från mobilen. Tänk om den appen dessutom var gratis.

Tänk om den appen finns. Det gör den. I Boappa är din förening redan inlagd och väntar bara på att bli aktiverad.


boappa app


Allting samlat i en och samma app

Boappa är uppbyggd med sex olika funktionaliteter och ger på så sätt ett helhetsgrepp över allt som rör din bostad och förening.

  • Bli notifierad om viktig information från styrelsen
  • Chatta med dina grannar
  • Håll dig uppdaterad kring vad som händer i grannskapet
  • Gör felanmälningar i mobilen
  • Boka tvättstuga, uteplats eller andra gemensamma utrymmen digitalt
  • Låna, köp eller sälj allt du kan tänkas behöva till hemmet

Med Boappa blir kommunikationen i grannskapet både säkrare och effektivare, styrelsens administrationsarbete minskar och tid och resurser sparas. För mer information eller för att registrera din förening besök https://boappa.com/ eller ladda ned appen.