Härnösands kommunvapen

Bredband i Hemsön

Hemsön är en postort i Härnösands kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Hemsön. Du kan även söka på din adress och direkt hitta det bästa, billigaste och snabbaste bredbandet till din bostad i Hemsön.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Hemsön. Informationen är baserad på 19 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Hemsön under de senaste tolv månaderna (2022-02-07 - 2023-02-06).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Hemsön

Tillgången till bredband i Hemsön, och vilka hastigheter, leverantörer och priser som gäller, beror på anslutningen på adressen samt vilka infrastrukturer, stadsnät, kommunikationsoperatörer och nätägare som finns i Hemsön.

Vi har inte hittat några adresser med fiber i Hemsön. Det kan bero på ett lågt antal sökningar eller brist på fibrering.

Billigaste bredband via fiber i Hemsön

På Bredbandsval.se beräknar vi ett jämförpris per månad för att göra en rättvis prisjämförelse av bredband. Baserat på sökresultaten på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna är snittpriset* för billigaste Bredband 100 i Hemsön 449 kronor per månad. Detta placerar Hemsön på plats 1 657 av 1 690 i listan över postorter med billigaste Bredband 100 i Sverige.

* Snittpriset är baserat på tjänster med 100 Mbit/s nedströms och inkluderar inte eventuella gratistjänster eller nätverksavgifter och placeringen kan vara delad med andra orter. Postorter där vi inte identifierat något snabbt fast bredband är undantagna i listan.

Stadsnät i Hemsön

Om du har bredband via öppet stadsnät i Hemsön kan du oftast välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Stadsnätet tillhandahåller då den lokala infrastrukturen, medan internetleverantören tillhandahåller tillgången till själva internet och ofta även tjänster som IP-telefoni, TV via internet, med mera.

Bredband via kabel-TV i Hemsön

I våra sökningar har vi inte kunnat hitta några adresser med bredband via kabel-TV (via koaxialkabel) i Hemsön.

Internetleverantörer i Hemsön

Vilka internetleverantörer är då vanliga i Hemsön, och på hur många av adresserna vi testat finns de tillgängliga? Tabellen nedan visar hur ofta internetleverantörerna har dykt upp med erbjudanden på adressökningarna i Hemsön under de senaste 12 månaderna.*

* Avser sökningar där det finns fast bredband på adressen.

LeverantörTyperProcent
TeliaDSL7%

Om du vill se exakt vilka internetleverantörer som erbjuder bredband på din adress i Hemsön på Bredbandsval.se är det bara att göra en snabb sökning här:

Gruppavtal för bredband i Hemsön

Vi har inte kunnat hitta några gruppavtal i Hemsön.

Mobilt bredband i Hemsön

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Härnösands kommun

  • Härnösand
  • Ramvik
  • Söråker
  • Utansjö
  • Viksjö
  • Älandsbro