Internetbolaget png logo

Internetbolaget

Internetbolaget (heter idag Internetnord) var en uppstickare i bredbandsbranschen som startade sin verksamhet som internetleverantör 2017. Internetbolaget levererade internettjänster via fiber till både privatpersoner och företag i flera stadsnät. Deras ambition var att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på service. Internetbolaget bytte sedan namn till Internetnord.

Internetbolaget bredband

Internetbolaget erbjöd bredband via fiber i ett urval av svenska stadsnät.

Tips! Läs mer om bredband via stadsnät

Stadsnät där Internetbolaget fanns

Internetbolaget levererade bredband via fiber i flera öppna stadsnät i Sverige. Här är exempel på stadsnät där Internetbolaget levererade:

När du använder Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör. Sök på din adress för att hitta bredband som du kan få!

Internetbolaget abonnemang och hastigheter (Mbit/s)

Du som bor på en adress som är ansluten till något av stadsnäten där Internetbolaget levererade kunde välja mellan följande abonnemang och hastigheter:

Korttidsabonnemang

Internetbolaget erbjöd även korttidsabonnemang för de som vill ha fast bredband via fiber under en kortare period än 3 månader. Kortaste tidsperioden vad dock 30 dagar.

Tänk på att även korttidsabonnemang kräver att din tillfälliga adress är ansluten till något av de stadsnät där en operatör levererar.

Internetbolaget priser

Priserna på Internetbolagets bredband varierade beroende på vilket abonnemang (och hastighet) du valde samt vilket stadsnät som du valde inom. En fast startavgift tillkom ofta i samband med anslutning.

Tilläggstjänster Internetbolaget

  • Virusskydd F-secure

Internetbolaget erbjöd även kunder att skaffa tjänsten F-Secure SAFE som är ett virusskydd som skyddar din dator mot virus, trojaner och ransomware.

Internetbolaget omdöme

Se kundrecensioner, omdömen och betyg från tidigare kunder hos Internetbolaget på Trustpilot.

Internetbolaget kundtjänst

Supportsida

Internetbolaget besvarade de vanligaste frågorna direkt på sin supportsida.

De som vill komma i kontakt med Internetbolagets kundtjänst kunde kontakta Internetbolaget via telefon och e-post.