Vilka erbjudanden finns på black friday för bredband och TV-paket?

Uppdaterad

black friday

Erbjudanden för bredband på black friday och black week 2023

Här på Bredbandsval.se presenterar vi de erbjudande som operatörerna erbjuder i realtid, vilket innebär att alla aktuella bredbandskampanjer operatörerna har online också finns att hitta här på Bredbandsval.se - oavsett om det är black friday, black week eller inte!

Sök på din adress för att se vilka "black friday"-erbjudande för bredband som du kan få!

Erbjudanden för TV-paket för black friday och black week 2023

Vill du se vilka kampanjer som finns presenterar vi de erbjudande som operatörerna erbjuder i realtid även inom TV-paket.

Black Friday, vad är det egentligen?

Från wikipedia lär vi oss att Black Friday kommer från USA och är ett smeknamn på den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag. Tillsammans med Cyber Monday (tre dagar senare) markerar det starten på julhandeln och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa.

Många besöker föräldrar eller andra släktingar under Thanksgiving, vilket ofta innebär en resa, och de arbetar därför inte på fredagen, utan kan till exempel ägna sig åt shopping.

Namnet härstammar ursprungligen från Philadelphia någon gång före 1961, där det beskrev den stora trafik- och fotgängarökningen som kom dagen efter Thanksgiving. Uttrycket började spridas utanför Philadelphia 1975 och är nu en allmän benämning i USA för denna dag.

En annan senare uttolkning är att det är denna tidpunkt på året då affärer och företag normalt är "back in black", när man i bokföringen kan se att året kommer att gå med vinst och inte ge "röda siffror", men detta är förmodligen en "rebranding" för att ge namnet mer positiva associationer.

Vilka operatörer för bredband har kampanj på bredband under Black Friday och black week?

Nästan alla operatörer har kampanjer på bredband under Black Friday. Operatörerna har ofta riktigt bra kampanjer som du såklart alltid hittar här på Bredbandsval.se. Så hitta din bästa bredbandskampanj med vår sökttjänst.

Operatörerna erbjuder ofta rabatterat pris under fler månader än vad de brukar, eller så erbjuder de kanonpriser på 12-månaderskampanjer.