Tre är ny operatör för mobilt bredband på bredbandsval.se

Uppdaterad

Tre logo

Vilka är operatören Tre?

Tre var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Operatören har även byggt och fortsätter att förbättra ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät.

Sedan start har operatören investerat miljarder i nätet och har sedan 2011 har de fördubblat antalet basstationer. Så du ska kunna ha ett bättre nät på fler platser, slippa brutna samtal och surfa med högre hastigheter än tidigare.

Mobilt bredband från Tre

På bredbandsval.se kan du söka på din adress och beställa mobilt bredband från Tre.

Router för mobilt bredband

Tre erbjuder olika routrar för sina mobila bredband. Routern tillåter dig att koppla upp flera enheter mot internet samtidigt.

4G-minirouter

Huawei E5783 är en batteridriven, bärbar och flexibel router som fungerar bra på resor där du inte har tillgång till ett fast WiFi. Har du en dator som saknar WiFi? Då fungerar Huawei E5783 som ett modem som du enkelt ansluter med medföljande USB-sladd.

4G-minirouter

4G-router

Behöver du en stabil internetuppkoppling hemma är Huawei B525 rätt router för dig. Den är lätt att ställa in och hela familjen kan surfa samtidigt.

4G-router

4G-utomhusrouter

Nya Huawei B2368 är en revolutionerande 4G-router i två delar. Fäst antenndelen på balkongen eller på utsidan av huset för bästa möjliga 4G-täckning. Anslut sedan en sladd från antennen till routern som placeras inomhus och delar ut WiFi. Passar perfekt till huset eller stugan. Om du bor i en hyresrätt eller bostadsrätt behöver du få ett godkännande av fastighetsägaren alt. bostadsrättsföreningen innan installation av routern.

4G-utomhusrouter