TechBuddy och Bredbandsval.se i samarbete – ska hjälpa svenskarna att få bättre bredband

Uppdaterad

Familj får hjälp med bredband i hemmet av en TechBuddy.

Stockholm, 5:e maj 2021

TechBuddy och den oberoende jämförelsetjänsten Bredbandsval.se, som gör det enkelt att hitta, jämföra och beställa bredband på sin hemadress, har inlett ett nytt samarbete. Tillsammans vill de hjälpa svenskarna att få bättre bredband.

En stabil bredbandsuppkoppling är ett måste för de flesta privatpersoner och företag. I och med COVID-19-pandemin har det blivit avgörande att tekniken i hemmet fungerar som den ska, särskilt eftersom vi jobbar, studerar och lever våra liv hemma i allt större utsträckning.

- Idag hjälper våra Buddies till med bland annat. nätverksfrågor och support kopplat till WiFi, routers, eller annat nätverksrelaterat. Samarbetet med Bredbandsval.se faller därför helt naturligt. Ibland är det till exempel. hårdvaran som behöver justeras eller bytas ut, men nu kan vi även hjälpa våra kunder att hitta en bättre lämpad bredbandsleverantör och en bättre deal, säger David Fauné, Country Manager på TechBuddy.

Eftersom bredbandsleverantörernas utbud och priser skiljer sig på adressnivå så har det tidigare varit svårt att ta reda på vilken uppkoppling som finns på en adress och vilka leverantörer som levererar vilka hastigheter till vilket pris. Frågor som Bredbandsval.se alltså kan besvara.

- Vi märker att behovet av oberoende information och tips om bredband är stort. Bredband och bra uppkoppling har blivit en allt mer central del i våra liv. Oberoende hjälp och möjligheten att jämföra och beställa nytt bredband har gjort att vi på fyra år gått från noll till över 140.000 besökare per månad. Samarbetet med TechBuddy innebär att vi kommer kunna hjälpa fler med mer, säger Karl Eckerlund, marknadschef på Bredbandsval.se

Ett fungerande och snabbt bredband är en grundförutsättning för mycket av den tekniska support TechBuddy utför, och hemmen blir allt mer uppkopplade och smartare. Utöver att TechBuddy kommer kunna hjälpa sina kunder att hitta, jämföra och beställa nytt bredband så kommer samarbetet även innebära att TechBuddys kunder kommer kunna få oberoende information och tips när det kommer till bredbandsrelaterade frågor. Samtidigt kommer de som jämför och beställer bredband på Bredbandsval.se kunna få hjälp med installation WiFi, Router & Nätverk i hemmet.

För frågor:

Karl Eckerlund, CMO Bredbandsval.se, 076-763 87 80
David Fauné, Country Manager på TechBuddy, 073 - 632 74 03

Om TechBuddy

TechBuddy erbjuder teknisk support av hög kvalitet genom att ansluta ett community av kunniga talanger till kunder i behov av vägledning och support. Teknikerna, som även kallas för ”Buddies”, installerar och ger support till kunder och företag med målet att förbättra det uppkopplade, digitala livet för alla. www.techbuddy.se

Om Bredbandsval.se

Bredbandsval.se är en oberoende gratistjänst som gör det enkelt att hitta, jämföra och beställa bredband på nätet. Genom att söka på sin hemadress får användaren information om leverantörernas hastigheter och dagsaktuella priser. Bredbandsval.se gör enkelt att beställa det bästa bredbandet och samtidigt spara tid och pengar. www.bredbandsval.se