Lokaltidning + bredband = odyr surf

Uppdaterad

VK media

Visst gillar man när företag testar nya vägar framåt? 2019 startade VK Media en sin satsning "VK Media bredband" för att ge alla Västerbottningar de bästa förutsättningarna att ta del av det som händer.

Att människor kan ta del av lokala nyheter är viktigt. Det bidrar till ett öppnare samhälle. De som beställer bredband från VK Media får därför prova en digital nyhetsprenumeration.

“Demokrati och det fria ordet ska vara en självklarhet och det ska sitta i väggarna – i alla hem. Vi är det lokala alternativet att lita på.” säger Sture Bergman, vd VK Media.

Ambitionen att i första läget erbjuda bredband i hela Västerbotten är snart uppnådd och fortsättning följer.

Odyrt och okrångligt bredband

Odyrt och okrångligt. Ledord som möjliggörs bland annat genom effektiv hantering via VK Medias redan fungerande strukturer för exempelvis kundservice och marknadsföring.

Du surfar snabbt och smidigt till ett lågt pris – därför kallas VK Medias bredband för odyr surf (ett norrländskt sätt att säga att bredbandet helt enkelt är väldigt billigt).

Läs mer på odyrsurf.se


*VK Media – mer än en tidning, mer än nyhetssajter, mer än appar
Med bas i Umeå finner vi inom mediehuset VK Media exempelvis lokaltidningarna Västerbottens-Kuriren och Folkbladet, nöjessajten Umeå X, gratistidningen Totalt Umeå, tryckeriet Daily Print och radio. VK Media är också återförsäljare av flera väletablerade varumärken med stora annonsmöjligheter.