Bredbandsval.se firar 1 år idag!

Uppdaterad

happy birthday

Idag är det en speciell dag för oss som jobbar med bredbandsval.se! För ett år sedan lanserades nämligen den första versionen av sajten.

Efter månader av spånande, diskussioner, möten med operatörer och kodande kunde vi äntligen ta första steget och dela funktionen med svenska folket. Ganska direkt började svenskarna att hitta till oss - inte minst tack vare en uppmärksammad artikel i DN (Internet bra hjälp vid bredbandsval), som pga den tunga trafiken fick sajten att gå ner... Ett minst sagt tydligt tecken på att tjänsten var efterfrågad!

Den absolut första versionen jämförde enbart de tre största leverantörerna, vilket var ett medvetet val då de tillsammans står för över 70% av svenskarnas bredbandsval (marknadsandel).

Sedan juni förra året har vi hunnit med att lägga till ytterligare sex leverantörer, förbättra tjänstens prestanda, lansera samarbete med marknadsföringspartners, uppdatera designen, anpassa tjänsten för GDPR och börja blogga.

Idag kan man jämföra bredband från nio leverantörer och flera till är på väg!

Såhär på ettårsdagen vill vi passa på att tacka alla de tusentals kunder som använt tjänsten och kommit med feedback! Samtidigt vill vi såklart tacka alla samarbetspartners och leverantörer som trott på oss och vår idé.

Tack!